Taideseura Kopru ry

Taideseura Kopru ry on kaikille taiteenharrastajille avoin seura. Toimipaikkamme on Jyväskylän Vaajakoski. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, ota yhteyttä PJ Outi Tolvaseen, e-mail: koprury@gmail.com.

sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

Taideseura Kopru ry pähkinänkuoressa

Taideseura Kopry ry on Vaajakoskella toimiva taideharrastajien seura. Seura perustettiin jo yli 40 vuotta sitten. Viimeiset pari vuotta seura on uinaillut ja odottanut uutta heräämistä, uusia aktiivisia toimijoita. 

Kuluvan vuoden helmikuussa seuran toiminta käynnistettiin uudelleen valitsemalla seuralle uusi hallitus. Puheenjohtajaksi valittiin Outi Tolvanen, joka toimii myös tämän blogin ylläpitäjänä. Hallituksen varapuheenjohtajana toimii Margit Hujanen, sihteerinä Maija Korpimo ja rahastonhoitajana Raija Saikkonen. 

Koprun jäsenet ovat pääosin olleet Jyvässeudulta, mutta jäseneksi voi liittyä kuka tahansa taiteesta ja taiteen harrastamisesta kiinnostunut. Seura on aiemmin järjestänyt jäsenilleen mm. yhteisiä askartelu- ja taiteiluiltoja, taidekursseja, matkoja ym ja tapahtumia ja yhteisiä harrastusiltoja tullaan järjestämään jatkossakin. Jokakesäinen taidenäyttely Vaajakosken Wanhassa Woimalassa on muodostunut jo perinteeksi ja näyttely on tarkoitus järjestää tulevanakin kesänä. Jäseniltämme toivomme jatkuvasti uusia ideoita toimintaan!


Seuran jäsenmaksu on tänä vuonna 25 euroa/henkilö. Mikäli samasta taloudesta liittyy useampia henkilöitä, on ensimmäisen liittyjän jälkeen jäsenmaksu vain 8 euroa/henkilö. Seuraan voi liittyä esimerkiksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen koprury@gmail.com. 

Tämän vuoden ensimmäinen tapahtuma on pääsiäisaiheinen askarteluilta Vaajakosken Ilonankulmassa to 16.3.2023, klo 18-20, osoitteessa Ilona-talo, Savonmäentie 2, 40800 Vaajakoski. Omat tarvikkeet on otettava mukaan, sillä seuralla ei tässä vaiheessa ole varaa tarjota materiaaleja. 

Tervetuloa askarteluiltaan niin jäsenet kuin jäsenyydestä kiinnostuneetkin!

Tervetuloa t

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat tervetulleita! Kiitos vierailusta sivuillamme!