Taideseura Kopru ry

Taideseura Kopru ry on kaikille taiteenharrastajille avoin seura. Toimipaikkamme on Jyväskylän Vaajakoski. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, ota yhteyttä PJ Outi Tolvaseen, e-mail: koprury@gmail.com.

lauantai 7. lokakuuta 2023

PAPERISILPUSTA TAIDETTA -KURSSI

Taideseura Kopru ry järjestää Vaajakosken Urheilutalolla kokoustila Kammarissa su 22.10.23 klo 13-16 Paperisilpusta taidetta -kurssin. Kurssi on Koprun jäsenille ilmainen, muilta veloitamme pienen, 3 euron materiaalimaksun.

Kurssin kuvaus:

Taidetta voi tehdä monenlaisista materiaaleista, myös sanomalehdistä ja mainoksista kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Paperisilpusta taidetta -kurssilla tutustumme aiheeseen taiteilemalla paperi-tai pahvipohjalle teoksen erilaisista papereista revityistä/leikatuista paperinpalasista liima-vesi-seosta käyttäen. Teokseen voi halutessaan lisätä elementtejä esim. vesiväreillä tai akryyliväreillä.

Pohjana voi käyttää paksuhkoa paperia tai vaikkapa muropaketista leikattua pahvia. Periaatteessa pohjaksi soveltuu mikä tahansa pinta, johon paperi liimautuu liima-vesi-seoksella. Esimerkiksi savinen kukkaruukku tai puulevy voi toimia työn pohjana. Kurssilla käytämme kuitenkin pääosin pahvia tai paperia. Kopru tarjoaa materiaalit, mutta mukaan kurssille voi tuoda halutessaan omat sakset, vesivärit/akryylivärit. Myös oman pohjan voi tuoda.

Ilmoittautumiset 19.10.23 klo 18 mennessä Outi Tolvaselle, e-mail: koprury@gmail.com tai puhelimitse 040 866 9143.

TERVETULOA MUKAAN!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat tervetulleita! Kiitos vierailusta sivuillamme!